Kosárfonás tanfolyam Nagyorosziban

Nagyorosziban két alkalmas kosárfonó tanfolyamon vehettek részt az érdeklődők. A környékről érkeztek családok, édesanyák nagyobbacska gyerekeikkel, apukák, nagypapák is, fiatalok és idősebbek vegyesen. A képzést Horváth Kata kosárfonó tartotta, a „NAPSUGARAS” Dél-Tisza menti Népművészeti és Kulturális Egyesület tagja, a Zöld Fűz Fonoda és a GALAMBHÁZ Közhasznú Művészeti Egyesület alapító tagja, rendszeres kiállító Kapolcson a Művészetek Völgyében, a budapesti Mesterségek Ünnepén, és Kertészeti Kiállításokon. Nógrádon él családjával.

A tanfolyam kikapcsolódást nyújtott kicsinek és nagynak egyaránt. Mindenki sikerélménnyel, és csodálatos alkotásokkal ment haza. Kata alkalmazkodott a résztvevők különböző kéréseihez, és kosárfonási előtapasztalatához. Így volt olyan alkotó, aki a két nap alatt egy nagy méretű gombázó kosarat is el tudott készíteni, aminek csodájára járt a tanfolyam minden lelkes fonója. Készültek virágtartó kosarak, asztali tároló kosarak, és fűzött szappantartók is – kinek-kinek igénye, kedve, és kitartása szerint.

Az alkalomról készült fotók, a teljes mappa megtekinthető a Galériák alatt.

Hogyha érdekel, kedves Olvasónk, hasonló tanfolyam, kövesd figyelemmel az oldalunkat! Facebook-on is megtalálhatók vagyunk!

Programjaink részét képezik kézműves tevékenységekre épülő tanfolyamok, baba-mama körök, ringató klubok, különböző tematikájú táborok, és tanácsadás munkaügyi, magánéleti, családi vagy női témákban egyaránt.

Reméljük, hamarosan találkozhatunk! Várunk szeretettel!

Betűméret növelése
Kontraszt beállítása