Ezt a jelenlegi időszakot töltsd ki lélekemelő befelé figyeléssel

Most már biztosan te is rájöttél, hogy vannak ugyan szórványos megbetegedések, de nem több, mint egy átlag megfázásos időszakban. Amit szemed elé vetít a média azok az adatok hamisítva vannak, a statisztika tupírozva rendesen, hogy nagynak tűnjön, félelmetesnek, amivel rettegésben és pánikban lehet tartani az embereket. Csak viszonyításképpen: Magyarországon éves szinten 129 600 ember hal meg, ebből 69 000 szív-és érrendszeri betegségben, 34 000 daganatos betegségben, 24 000 a dohányzás következményeként, 15000 agyvérzésben, 13 000 influenzában, 10000 emésztőszervi betegségben. Egy komolyabb magyarországi influenzajárványnál egy hét alatt jelentkezik 80 ezer ember influenzaszerű tünetekkel az orvosnál és ebből 13 000 hal meg évente. Hangsúlyozom évente!!! Erről hallasz a médiában?!
Forrás: Központi Statisztikai Hivatal (KSH)
Ha most megnézed a koronavírust 189 elhunyt. Miben haltak meg?!
Demencia, agyi érbetegség, alkoholizmus okozta depresszió, daganatos betegség, magas vérnyomás, érszűkület, szívritmuszavar, szívelégtelenség stb. 65-77-83-88-92 évesek. A “szokásos” éves 129 600 fő, ami havonta 10 800 ember!!! Ismétlem havonta 10 800 ember hal meg civilizációs betegségekben!
  • No de mire megy ki az egész koronaszínjáték?!
Tudtad, hogy ez ami most folyik már megtörtént 1918-ban?! Csak akkor spanyolnáthának hívták. 100 éve!!! Mi lett az akkori virusjárvány, világkrízis és a gazdaság mesterséges lassítás következménye?! Az ipari forradalom és egy átfogó társadalmi, gazdasági és technológiai változás.
Eddigi életed, az ipar (élelmiszer, gyógyszer, vegyi stb) a társadalom befolyása, a teljes külvilágból érzékelt részletek sorából állt. Feltetted már magadnak a kérdést, hogy valójában azok-e amiknek tűnnek?! Vagy csupán egy rabszolga sorba döntő korlátozó elme terméke?!
Pillanatnyilag felülvizsgálhatod a prioritásaidat és újraértékelheted, hogy mi a fontos számodra! Bármi is a válaszod érdemes továbbgondolni… szívből/lélekből éled az életed boldogan és szabadon vagy egoból/elméből tekersz a mókuskerékben üresen, kiégve, tele elfojtásokkal és boldogtalanul?!
Bármi is a válaszod, ne feledd, minden krízishelyzet egy erőpróba, egy teszt, hogy készen állsz-e az emelkedésre. Átadod-e magad a saját gondolataid által létrejött pokolnak és a félelmet generáló külső manipulációnak, vagy nyugalom van benned, szeretet, béke, világosság és csend.
Ezt a jelenlegi időszakot töltsd ki lélekemelő befelé figyeléssel, meditációval, rajzolással, tánccal, írással, festéssel, alkotással… és korlátozás ide vagy oda, feltétlen menj ki a természetbe levegőzni, sportolni❣️ragadj meg minden alkalmat és kirándulj, kocogj, bicajozz minden nap❣️Az életedet váltod meg most vele ha lecsatlakozol a félelemkeltő médiáról és átadod magad a természet hangjainak❣️
Ha sikerül átállítanod magad a szívedből fakadó, belső szabadságot adó életre, azt hamarosan leköveti majd környezeted. Ne törődj azzal, mit vetítenek neked, nincs valóság mögötte.
A te valóságodat TE építed fel❣️ Minden gondolatoddal, érzéseddel, cselekedeteddel❣️MOST❣️
Betűméret növelése
Kontraszt beállítása