Családi Nap a Bánki-tó Partján

2019.06.05.- én Családi Nap megtartására került sor egy nagyon szép helyszìnen, a bánki-tó partján. Nagy lelkesedéssel terveztük a konzorciumi partnereinkkel a Magyar Női Unióval és az Együtt Európáért Alapìtvánnyal együtt. Külön örömünkre szolgált, hogy a mi eseményünkkel nyitottuk meg a 2019-es Bánki Nyár rendezvénysorozatát. Az egyeztetés során próbáltunk olyan előadókat meghìvni, amelyek a gyerekek és a felnőttek részére is egyaránt nyújt felhőtlen kikapcsolódást. Gyermekműsoraink között szerepelt első fellépőnk a Katáng együttes, akiknek tagjai a csalhatatlan mosolyt varázsoltak a legkisebbek arcára. Projektünk célja a család és a karriertépìtés közötti egyensúly megteremtése, ìgy ezen a napon is igyekeztünk erre hangsúlyt fektetni. A kerekasztal beszélgetés résztvevői olyan személyek voltak, akik a családjuk mellett karriert épìtettek és sikeressé és elismertté váltak a szakmájukban. A társalgás során kiderült, hogy a sikereikhez nagyban hozzájárult családjuk, főleg a társuk támogató szerepköre. Ezt követően a felnőtteknek énekeltek a Felvidéki Rockszínház tagjai, akik néhány ismert dalukkal és énekhangjukkal megható pillanatokat szereztek. Az azt követő Csavar Színház vidám mesejátékára hangos gyermekkacaj töltötte be a tó partját. A napot a Mistrál együttes koncertje zárta, akiktől hangos tapssal búcsúzott a közönség.
A nap folyamán a Tűzoltóság és a Rendőrség munkatársainak közreműködésével a gyermekek megtekinthették a szolgálati járműveiket és ki is próbálhatták azokat. A kicsik részére lehetőség nyìlt arcfestésre, csillámtetoválásra, kézművességre valamint rajzolásra, szìnezésre. A szülők részére az egészségügyi sátorban szűrésre és tanácsadásra volt alkalom.
A nap folyamán lehetőségünk adódott a szülőkkel történő beszélgetésre, eszmecserére, amiből megtudhattuk, hogy nagyon örültek a megrendezett programnak. A pozitìv visszajelzések arra ösztönöznek Bennünket, hogy a jövőben számos ilyen eseményre kerüljön sor!
Tartalmas és vidám napot tölthettük együtt ezen a forró nyári napon!
Köszönettel tartozunk:
– Bánk község polgármesterének
– Magyar Női Uniónak
– Együtt Európáért Alapìtványnak
– Rétsági Tűzoltóságnak
– Rétsági Rendőrkapitányságnak
– Rétsági Egészségfejlesztési Irodának
– Lamenda Alapìtványnak
– Batthyány Smidt Margónak
– Rottenbacher Mónikának
– AttilaDr ErdőfiSzabónak
– Lencsés Évának
– a Running Wariorrs szervezőinek
– Gutasi Évának és Lomnici Júliának a műsorszámok felkonferálásáért
– végül önkénteseinknek, akik saját családtagjaink közül kerültek ki! Végül, de nem utolsó sorban köszönjük a családoknak, akik megtiszteltek jelenlétükkel és velünk tartottak ezen a forró nyári napon!
Betűméret növelése
Kontraszt beállítása